Tänkvärt

You never know how strong you are until strong is the only option

fredag 12 april 2013

Är det konstigt att man blir orolig!?

Idag kom det ett brev med posten inte så konstigt förståss men jag väntar ju på svar från röntgen...Och idag kom ett brev från sjukhuset. Men i det  stod inte vad jag hade förväntat mig, dvs. "Bästa Susanne, resultatet av datortomografin visade inga tecken på ...." Nej istället var det en kallelse till träff med läkaren! Ni kan ju själva tänka vad jag misstänkte då, ja just det att de hade upptäckt något som inte lämpar sig att meddela brevledes. Detta kunde jag givetvis inte vänta med, utan jag ringde upp och tack och lov var det endast ett inplanerat möte med läkaren som ska "ta över" mig som patient då min läkare rekryterats till ett fartyg utanför Somalias kust och arbetar där som kirurg. Jag tycker det är ett otroligt spännande och viktigt uppdrag han gett sig in på och hoppas verkligen att allt ska gå bra där nere...Lycka till Karsten :)
Nåväl besöket var som sagt planerat sedan tidigare men det är igentligen strutsamma, det borde stått något om syftet med träffen i brevet, väntan på svar från alla olika undersökningar är nog så jobbig som den är, även om jag hanterar det mycket bättre nu än i början.
 
Ja ja nu har jag skrivit av mig om det. Nu sitter jag här i soffan efter att ätit olämplig mat, så magen protesterar hejvilt, inte skönt med andra ord! Måtte jag få ordning på dessa jädra gallstenar snart.
 
Vädret, det ämne som engagerar väldigt många, bojkottar jag. Är så trött på att höra om hur dåligt vädret är. Men hallå, jag ändrar inte på min dag för det och det är slöseri med energi att klaga på sådant man inte kan göra något åt. Istället göra jag en tillbakablick på riktigt härliga dagar som jag inte glömmer, för visst har vi haft många toppendagar i vinter!


 
Puss och Kram
Susanne
 

1 kommentar:

  1. Ja,väder blir det ju ändå... Det är bara att klä sig och hitta på aktiviteter därefter! Landstinget i ett nötskal, tror jag. Tala om för dem att de borde ha skrivit vad saken gällde i lite mer klartext - annars lär de sig aldrig. Kram! =)

    SvaraRadera