Tänkvärt

You never know how strong you are until strong is the only option

tisdag 18 juni 2013

Bästa sättet att återhämta sig...

...är att vara med familjen på en härlig plats!
För mig blev det en helg i Sjösala, och med kameran i högsta hugg så blev det ju även dokumenterat. Tyvärr är inte hela familjen med på bilderna då Staffan och Louize åkte hem en dag före oss andra. Och det var den dagen som var den som var fotovänligast vad gäller väder.

 
Såg flera fina fjärilar just denna var lättast att fånga på bild.
 

 
Ååå vad gott det är med årets första smultron, jag blev faktiskt förvånad  över att de kommit så långt!
 
 
Favoritställe för hela familjen tror jag. En bro över ett vattendrag, de senaste gångerna har Melina krävt att vi sjunger bockarna bruse, och gissa vem som är den stora feta bocken Bruse...just jag!
 
Skolavslutning har vi haft också såklart, har tyvärr väldigt få bilder från denna dag då det är svårt att få till bra bilder på avstånd i kyrkan... Men fint var det och Cecilia höll i fanan där framme och hon kom även med i tidningen när de gick in. Den bilden kan jag ju försöka föra över till bloggen.
Nåväl en bild vacker bild på Louize, som slutat nian, men vad hjälper det när överföringen bråkar med mig! Ja ja den kommer väl igång så småningom :)
 
Ha en bra dag
Puss och Kram
/Susanne 

1 kommentar:

  1. Fin fina bilder! Blåvingen ser nästan dit klistrad ut. Taskigt att du ska vara stora bocken Bruse - du som är minst.... Ja, ja det är bara att göra som de små liven säger. Ha en skön Midsommar! Kram

    SvaraRadera