Tänkvärt

You never know how strong you are until strong is the only option

måndag 10 juni 2013

Hosta eller nysa är inget jag vill göra nu

Att läka ihop ett snitt på drygt 10 cm är inget som går smärtfritt! Har ju tyvärr erfarenhet sen tidigare av detta men nu är det på det andra hållet istället under höger revben.
Att se en ärrad mage är väl inte mycket att ha men jag tänker ändå ge en lite bild av hur ingreppet är gjort. Innan denna bild togs var det lite kladdigt efter läckage, besparar er denna syn och visar istället en betydligt renare bild efter att sköterskan tvättat. Om några dagar lägger jag om det själv.
 
 
Har haft ett par tillfällen under dagen då det har satt sig något litet i halsen och irriterat som kräver hosta eller att snabbt dricka vatten och det gör så fruktansvärt ont att hosta så jag blir alldeles kallsvettig!. Har några vattenglas strategiskt utplacerade i lägenheten för att snabbt kunna förhindra så mycket obehag som möjligt.
Idag har jag tagit det så lugnt det bara går, Melina fick vara hemma med mig så det har blivit sagor, lite tv och faktiskt en stilla stund i sandlådan, ja jag satt på bänken och "smakade" på alla Melinas bakverk. Skönt med lite frisk luft också nu när vi har så fint väder.
 
 
 
Puss och Kram
Susanne
 
 

1 kommentar:

  1. Det gjorde du rätt i att sitta på bänken och äta lite goda bakverk! Tur att du inte är kräsen på plåster - när jag har lilla fröken här ibland så undrar hon varför jag inte har plåster med Bamse på! (Här får man nöja sig med mumin, i bästa fall prinsessplåster)Hoppas att det läker snabbt. Nu ska jag på möte.... Kram

    SvaraRadera