Tänkvärt

You never know how strong you are until strong is the only option

söndag 4 oktober 2015

Cellgift har ju sina sidor...

Nu vill jag ju inte bara att detta ska vara en blogg med tryckt stämning, men lite svårt är det ju förstås att inte få med få med inslag av det...Och tanken är ju också att detta ska vara en sajt där ni läsare ska vara lite uppdaterade när ni vill.
 
Här är maskinen som upptäckte leverproplemet...
 
I måndags installerades en sk. piccline i min vänstra arm, gjordes med lokalbedövning och lite lugnande, det gick så bra så och nu sker alla provtagningar och cellgiftsbehandlingar genom denna port, bild kommer...
Blev inlagd en natt på Ryhov för rehab och koll på hur jag reagerar. Haft mycket illamående, värk och kramper i framförallt höger arm/skuldra/rygg, värken började igår plana ut något. Krampen är värre då den ger ofrivilliga rörelser som kan bli besvärliga, som när jag skulle duscha idag lyckades jag med bedriften att ge mig själv en rak höger rakt in i ögat, blev lite sur på mig själv där! Tur jag kan skratta åt vissa saker.
I Veckan fick jag ett stort kuvert fyllt med brev från några av mina elever, de skrev så fint så det blev en härlig egoboast åt bara mig.
 
Melina sov över hos mormor och morfar och hade idag en heldag med morfar, det blev flytt av hästar och höhämtning för att sedan avsluta med badtunna. De hade en toppendag! Och jag och Staffan fick sovmorgon!!! Det var välbehövligt
 


 Fick ni tillfälle att beskåda blodmånen? Jag staplade ut några gånger på natten och denna bild är det näraste jag har det fenomenet att visa. Inte lätt med en mobilkamera.
 
Puss och Kram
Susanne

2 kommentarer:

  1. Jag tycker att du fångat månen bra! Själv var jag vaken, men inte kom jag ihåg att det var blodmånenatt.... tur att det finns på kort!
    Så härligt hon har det där i trädet och vad kul att få bada i tunnan, jag kan höra bad glädjen! Fina blommor dina elever gjort.
    Vi hörs! Kram kram

    SvaraRadera
  2. Hej! Ska bara visa att jag finns här i kulisserna och har koll på dig;):-* Tycker att du fångade månen bra! Själv var jag upp två gånger den natten men jag såg inget men jag såg månen:) Känner du för att dricka lite kaffe eller saft och tjöta lite och Melina är sugen på lek så är det bara och slänga iväg ett sms. Ja det är ju bara och sms:a vad det än är:-* Tänker på dig! Kramar!

    SvaraRadera