Tänkvärt

You never know how strong you are until strong is the only option

torsdag 17 november 2011

Mindre rolig dag

Idag blir inlägget gnälligt! Så fort alla hade lämnat huset för att åka till, skola, dagis och arbete så kändes det så trist. Hade en lista över ärenden som jag borde ta tag i. Först ut blev att ringa tandläkaren och boka tid åt Jonathan, det blev en snabbt tid 12.10 idag...svärmor fick rycka in. Han gick dit i tron att de bara skulle kolla en gammal lagning...gick där ifrån med en tand mindre! Han hade varit så duktig och nu ligger tanden i ett glas.
Ringde sedan försäkringskassan för att kolla hur långt mitt ärende har kommit. Det visade sig att det inte kommit in någon sjukanmälan...suck! Efter ytterligare samtal hoppas jag nu att de skyndar på med handläggningen, pengarna växer ju inte på träd precis. Sen fick jag ett sorgligt besked från en vän, hennes bror (52 år) somnade in i går efter en kraftig stroke... Livet är så oberäkneligt!

Eftermiddagen försökte jag rycka upp mig lite och när Louize kommit hem gjorde jag färdigt några minibakelser som jag påbörjade här om dagen, mer korrekt är nog att kalla det för godis. Mamma och jag hittade receptet i Amelia och nu har vi testat båda två, fyllningen stod med fördel i några dagar extra då den blev lättare att spritsa.

Nu vänner 
TA HAND OM VARANDRA

3 kommentarer:

 1. Tufft att kämpa med försäkringskassan ovan på allt... Sånt ska ju bara funka!

  Di dära godisarna ser ju smarriga ut. Recept på nätet?

  SvaraRadera
 2. Så fina blev inte mina, du är bäst! ;)

  SvaraRadera
 3. Kan skicka receptet till dig Mats!
  Mamma, tålamod ;)

  SvaraRadera