Tänkvärt

You never know how strong you are until strong is the only option

fredag 2 december 2011

Att bli sjuk när man redan har dåligt immunförvar...

Nu har bloggande legat nere några dagar och jag lika så. Har nu tagit mig igenom magsjuka med feber, spyor och allt annat som hör magsjukan till. Har nog aldrig tidigare blivit så däckad av magsjuka så att ta sig till Jkpg för strålning kändes fruktansvärt. Men plötsligt låg jag där igen och genomförde behandlingen, för att sekunderna senare spy inne på toaletten! Och ja det blev såklart mer jobb för personalen som fick desinficera en del efter mitt besök...som en sköterska sa "känns som vi behandlar dig som om du hade pesten!". Jag ringde dock läkaren innan och frågade om jag skulle komma in, och han tyckte att det vore bra om jag klarade det, och visst det är ju skönt om behandlingsplanen kan fortskrida så långt som möjligt. Efter gårdagens morgonbesök var det bara hem och däcka i sängen och sedan ringa in vårdcentralen för att koppla in dropp till natten, man blir rätt tom i kroppen när man inte ätit eller druckit på 24 timmar. Men idag mår jag mycket bättre och nu ser jag att det har visst blivit lördag :) skönt med helg.
Droppet är påkopplat igen så jag får lite extra näring, känns så absurt att jag går omkring med dropp här hemma, men vi har väl vant oss vid det på något sätt, även om vi tittar på ställningen och skakar på huvudet.

Nej nu är det väl dags att sova lite kanske, har vänt lite på dygnet eftersom jag sov i stort sett hela dagen igår. Någon dag ska jag berätta om hur strålningen går till och hur det känns att ligga där...

1 kommentar:

  1. Uschuschusch! Vilken pärs! Du är stark, du, Susanne! Hoppas du slipper fler sådana kombinationer./Mats

    SvaraRadera