Tänkvärt

You never know how strong you are until strong is the only option

fredag 24 februari 2012

Dags för mat

Igår blev det ingen mat men idag! Lite sakta aktiverades sonden med 15ml/h plus att jag tagit några skedar med soppa, både kall och varm. Är så klart orolig för att det ska börja läcka från lymfan igen men det visar sig på röntgen i morgon. Kan ju säga att soppan inte var så värst god men bättre än inget.

Idag har jag haft två besök, så dagen gick ganska fort plus att jag lagt till ännu fler till wordfeud, det som jag inte hade tänkt börja med men det är faktiskt rätt kul. Imorgon ska jag äntligen få träffa familjen igen, magsjukan är över! Till och med Melina ska följa med, det bli så underbart att se även henne igen. Cecilia föjer dock inte med för hon ska spela sin första handbollsmatch, hade så gärna varit med och hejat på laget, men det blir ju fler tillfällen.

Nu puss och kram

2 kommentarer:

 1. Smaskens med soppa! Jag var lite långsam i starten på vår Wordfeud, men jag ska bättra mig... Blir lätt ett gift, detta spel, men kul är det!

  Inatt körde vi hem från Göteborg. Tjejerna var på horse showen fredag-lördag och vi var tvugna att komma hem så att Agnetha skule kunna åka till Mora kl 10 idag, så vi var hemma vid 2 inatt.. BIlen gick som ett skot, men vi funderar faktiskt på att byta den. Den är så himla smutsig. Skämt åsido, fick vi ett väldigt bra erbjudande från Toyota, plus att man sparar en del på miljöbil som den nya är, så kanske slår vi till.

  HÄlsa hela goa familjen!/Mats

  SvaraRadera
 2. Låter som intensiva dagar! Hinner ni verkligen pausa ibland?!
  Ja Wf är kul, hade inte tänkt börja med det just för inte fastna i det, men med lite diciplin så.
  Så ni är inne på miljöbil, ja det är väl en bra idé, våra bilar är det lite hejsan svejsan med men de får allt rulla ett tag till. Hoppas Agnetha få ett härligt lopp.

  Jag ska hälsa la familia
  /kram från sjukbädden

  SvaraRadera