Tänkvärt

You never know how strong you are until strong is the only option

tisdag 16 oktober 2012

Hur ska JAG motionera?...

...Att cykla kanske är mitt sätt att komma igång att motionera. Att springa är inte min grej och dessutom frestar det änsålänge förmycket på kroppen efter operationen. Korta sträckor går bra men det känns inte okey så det får nog bli raska promenader och cykling. Simma skulle också kunna vara ett alternativ inte minst för att få igång min högerarm i bättre rörelse, jag får helt enkelt prova mig fram.
 
Denna veckan tycks bara rusa iväg och det är inte bra...har massa omdömen som ska vara skrivna till på måndag! Men jag gör lite då och då, allt för att minimera stressen. Eftersom jag endast träffar eleverna 1 gång/vecka så väntar jag så länge som möjligt med omdömena, allt för att få så mycket underlag som möjligt.
 
Nu blir det lite te och knäck
 
Puss och Kram

4 kommentarer:

 1. Promenader och cykling är bra aktiviteter! Korta turer med stavar om du orkar med armen? Vill du kan jag fixa ett träningsprogram rehabträning för axel och skuldra. Kram

  SvaraRadera
 2. Fick tips om din blogg i går . Nu har jag läst mycket om vad du gått igenom tuffa tider bakom dig. Jo jag vet för jag har gjort exakt samma resa . Det jag upplever som svårast är att man inte har någon med samma erfarenheter att prata med.

  SvaraRadera
 3. Monica, vi kan ta en titt på det när vi ses.

  Stefan, håller helt med dig jag har inte haft någon med liknade erfarenhet att prata med önskar... det fanns ett forum för oss. Jag valde att lämna ut min blogg till sjukvården i Linköping just för att få kontakt med fler och kanske vara ett stöd för de som just är påväg in i eländet! När gick du igenom det hela...eller är du mitt uppe i det???

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej.
   Det var vid ett besök i Linköping jag fick tipset. jag fick besked hösten 2010 och operation gjordes i februari 2011. Det är så mycket man skulle vilja fråga och prata om och kanske skulle vi kunna hjälpa varandra med stöttning och tips. Hoppas du har tid och lust att skriva en rad till mig känns lättare över mailen. stefan@wat.se

   Radera