Tänkvärt

You never know how strong you are until strong is the only option

fredag 19 oktober 2012

Vilken bra dag det blev idag

Först besökte jag två av barnen i skolan..lite engelska, lite so och idrott. Härliga klasser de går i, sen har jag ju även förmånen att vara lärare till dessa elever och det är kul att se dem i andra ämnen än träslöjd. Gick sedan hem för lite mat och paus innan dagen fortsatte med ett samverkans möte.
På vägen hem skickade jag ett sms till kirurgen som opererade mig och tackade för att han spridit min blogg, det är så härligt att äntligen ha någon att prata med som gått igenom samma sak vi kan liksom ge varandra tips och råd på ett annat sätt än vad anhöriga och vänner har möjlighet att göra. Men utan min släkt och mina vänner hade denna resa varit så mycket jobbigare NI ÄR OVÄRDERLIGA!
 
Hade sedan ett samtal med nyss omskrivna kirurg, som ringde upp mig ...vilket jag uppskattade väldigt mycket! Det var ett givande samtal och jag kände mig så glad efteråt.

Det känns som om att det börjar öppnas dörrar för en mötesplats för cancerpatienter med samma, eller liknade, diagnos som jag har. Om denna blogg banar väg för det så är ingen gladare än jag!
 
 
Puss och Kram

4 kommentarer:

 1. Jag vet att nämnda kirurg läser den här bloggen så även jag vill på detta sätt tacka för tipset. Känns helt underbart för mig med att ha någon med samma problem att utbyta erfarenheter med. Livet har under den gångna veckan blivit lite lättare .Nu blir det lördag på ett köpcentrum nära oss barnen längtar till en leksaksaffär.....

  SvaraRadera
 2. Hej Sussli och Stefan, nu är vi tre. Fick tipset av vår gemensamma kirurg nu på eftermiddagen när han ringde och friskförklarade mig efter fem år, äntligen. Är tyvärr helt novis på det här med bloggar så jag är nog tyvärr anonym, men jag heter Mats och är 47 år. Har hållt på i två timmar med detta meddelande innan jag fick till det, får väl be barnen om hjälp som vanligt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Mats, och välkommen till bloggvärlden :)
   Vill du får du gärna skicka ett mejl istället och du vill diskutera mera och bertätta om dina år och inte minst om hur du har det idag. Så härligt att det gått bra för dig! Min mejladress är susannelinner@hotmail.com

   Vem vet kanske kan vi skapa en sida för öppna diskussioner...ska se om jag ordna det...

   Radera
 3. Hej Mats
  Vad kul att höra om ditt positiva besked , säger som Susanne skulle var kul att höra hur du har haft det och kanske framför allt hur du har det idag. Här kommer min maliadress om du skulle känna för att höra av dig den vägen.
  stefan@wat.se

  SvaraRadera