Tänkvärt

You never know how strong you are until strong is the only option

söndag 17 februari 2013

Ännu inget svar...

att vänta på provsvar är inget kul! Hoppades på att få ett positivt samtal förra veckan men inte kom det :/ . Men men i veckan lär det komma, så nog om det för stunden.
 
Sportlovet är nu snart över och det har varit skönt att vara ledig med barnen. Det har blivit lite skridskoåkning (för barnen) och i onsdags var vi i Sävsjö och badade. Jag testade att simma några längder och jag kan krasst konstatera att den rörelsen inte var helt ok för min arm, men med lite träning så kanske den vänjer sig. Får väl prova vattengympan imorgon. Så nu har jag ju då blottat mina ärr och det gick ju bra men visst kände jag mig uttittad...
 
På fredagen blev det lite stalltjänst och Louize red. Idag Tog far min med sig Cecilia till Sävsjö och åkte slalom. Louize, Jonathan och kusin Stephanie gick på bio och Melina var hos mormor.
 
Det som kanske är mest anmärkningsvärt för sportlovet är att vi faktiskt har sålt huset!!! Kontraktet är påskrivet och handpenningen insatt så nu är det tömning av hus som gäller fram till sista mars. Plus att vi måste hitta en annan lägenhet också eller hus att hyra.
Självklart blir detta lite av negativstress och det märker jag på att jag tyvärr börjar få halsbränna igen, försöker kontrollera det men det går inte. Märker det när jag lägger mig på kvällen, jag måste verkligen se  till att skaffa mig en bra säng när vi fått till ett vettigt boeende.
 
Då är det som sagt dags att förbereda sig för vardagen igen.
 
 
Puss och Kram
 
Susanne

1 kommentar:

  1. Testa lite ryggsim med händerna vid sidorna du vet! Var nu klok på vattenjympan och ta det lite lugnt... jag var inte så förståndig i fredags på lunchjympan utan gav 120% och det har jag fått sota för hela helgen! Men nu är det snart ny vecka med nya möjligheter! Kram

    SvaraRadera