Tänkvärt

You never know how strong you are until strong is the only option

onsdag 27 februari 2013

Idag när jag letade efter ett papper i en pärm så dök en kopia av min journal upp, och jag tror inte jag har läst den tidigare. Detta var dokumentationen från det att jag sökte läkarvård i september 2011, nu har har jag fått lite distans till cancern men det är ändå lite jobbigt att läsa om vad jag gick igenom då, känslorna kommer tillbaka. Men jag känner ännu mer hur tacksam jag är mot alla som varit/är involverade  i mitt "ärende" läkare, sköterskor alla vårdpersonal som hjälpt mig igenom detta och vilken fantastisk kompentens de besitter.
 
Oj nu ropar Louize något om kaninen...
...det visade sig att vår Daisy har dött! hon låg där stel och kall i sin bur. Hon har inte varit pigg den senaste tiden, ätit dåligt men ändå skuttat omkring och inte visat tecken på att ha ont mest trötthet kanske. Ringde en vetrinär och fick några råd, efter jag gjort vad jga kunnat själv så kunde jag gjort ett besök också. Men jag har ansett att hon blivit piggare men så fel jag hade! Nu blir det att trösta ledsna barn...varav två i morgon de som hade somnat.
 
Puss och Kram
Susanne

1 kommentar:

  1. Ååå det är alltid lika hemskt när husdjuren går bort. Jag tänker på dina små.
    September 2011 känns långt bort, det var inga roliga besked den hösten. Men allt verkar ju ha gått väldigt bra - så jag tycker att vi fortsätter att blickar framåt! Du vet att jag finns här! =) Kram

    SvaraRadera