Tänkvärt

You never know how strong you are until strong is the only option

måndag 27 maj 2013

Då har tiden rusat igen. Jag har haft en härligt helg och träffat farmor, mamma, svärmor och svägerskan med familjen! Ja precis det har ju varit mors dag! Igentligen inte en tradition som gör någon stor grej av...men visst är det det trevligt med små presenter bara sådär, i alla sin enkelhet :)
Barnens tankar om vad de vill ge är så fina, örhängen, en film och godis...sen lägger maken till några trisslotter. Så alla goa kramar förståss!

På förmiddagen åkte jag och till mitt föräldrarhem och fikade och jag gav min mamma lite smultronplantor. Som förhoppningsvis ger söta små bär framåt sommaren.

Därefter mellanlandade vi hemma för lite lunch, sen åkte vi vidare (nu hela familjen) till Sjösala och fortsatte fikandet tyvärr var det väldigt regningt men det får man inte bry sig om. Jag ser ändå framför mig hur fint det är där en solig dag!

 
Denna bild togs för snart 1 år sedan i sjösala, bortsett från vädret och att tjejerna har vuxit lite, så hade bilden lika gärna kunnat varit från i helgen.
 
Nu är det fullt ös hela veckan och snart är sommarledigheten här, ska bli riktigt skönt!
 
Puss och Kram
/Susanne

1 kommentar:

  1. mmmmm smultornplantor, det var en bra present! Små tjejerna ser ut till ha det riktigt mysigt vid sjökanten. Ja, det går fort nu snart juni! Kram

    SvaraRadera