Tänkvärt

You never know how strong you are until strong is the only option

torsdag 5 december 2013

svar på magnetröntgen

Nu så kom då svaret på magnetröntgen. INGET FARLIGT I LEVERN!!! Känns så skönt att det inte fanns något där som rör till det mer i mitt liv, det är tillräckligt som det är.

Igår (onsdag) var jag på röntgen i i Linköping, där gjordes en sk PET/CT. Undersökningen gick bra inget som kändes obehagligt slappnade av så mycket jag kunde i "tunneln". Det som tog längst tid var ju väntan i det varma väntrummet, där satte jag mig efter att injektionen av spårämnet var klart. Men något svar har jag såklart inte fått än. Hoppas förstås på att det kommer så fort det bara går eftersom vi närmar oss julen i rasade fart och såklart vore jag glad om jag får vara hemma åtminstone på julafton, självklart vill jag få bort eländet i kroppen men jag hoppas ni förstår hur jag menar. Julen är för mig en väldigt familjär tid och jag vill såklart vara med mina nära och kära då, och inte på sjukhuset om det går att undvika. 

För övrigt så var jag en kort sväng i centrum i Linköping, och måste säga att jag hade gärna stannat längre, Linköping känns som hemma saknar stan en hel del kände jag. 

Nu sängläge.

Puss och Kram
Susanne

2 kommentarer:

  1. Ååå så UNDERBART! Vilken bra start på dagen, jag fäller några glädje tårar. Det var den bästa julklappen!!! Kram

    SvaraRadera
  2. BRA att ingen skit är där!
    Kramar!!

    SvaraRadera