Tänkvärt

You never know how strong you are until strong is the only option

tisdag 11 februari 2014

Tuff dag

Idag genomfördes en röntgen igen, jag förväntade mig inte att få svar idag men det fick jag...
Oj så öppna har tårkanalerna inte varit på länge! Där rök min permisson, det var längtan till min familj som fick mig att gråta och känslan av hopplöshet. Så vad visade röntgen, jo att det finns ett litet läckage precis där muskeln är fastsydd i änden av lungan (enkelt förklarat). Sen gick allt väldigt fort, ny bloodpatch genomfördes och förberedelserna inför detta var såklart ny nål i handleden vilken lades väldigt professionellt av en narkosläkare. Sedan skulle då återigen blod dras ut från mig för att sedan sprutas in igenom dränaget till lungan. Det gick bra sånär som på ett plötsligt blodflöde från ingången av dränaget, kände hur det började rinna blod från sidan på kroppen. Så en läkarstudent fick trycka för att täta där medans processen fortsatte. Hoppas så innerligen på ett toppenresultat på detta nu så det går inte att beskriva. Just nu ser det bra ut med ett läckage mellan 0-20 men framför allt 0-10. Nu får natten gör sitt för läkningen och jag ska härda ut detta med!
Med julklappen från min dotter Louize så går det lite lättare att känna hopp
 
 
 Igår blev jag så sugen på sushi...ett det visade sig inte vara mer än ett sms bort :) Så idag fick jag leverans från faster Karin via kusin Monika, lite skillnad på kvällsmat, hade blivit te och knäckebröd annars.
 
Idag fick jag post från en nystiftad bekantskap.
Visst passar det bra till mitt andra halsband "hope"
Tack Camilla
 
 
Och kärleken till min familj bär jag ju alltid med mig i hjärtat men här även i symbolisk form
 
 
Det var lite blandat från mig
Nu god natt
 
Puss och Kram
Susanne
 
 2 kommentarer:

  1. Du är den starkaste människa jag kan tänka mig. Hoppas allt går som det ska och att du snart får komma hem till din familj

    SvaraRadera
  2. Men vad du får utstå en massa tråkigheter! Nu får det vara nog. Hoppas innerligt att det vänder nu för din och för din familjs skull.
    Inte dåligt att få en sådan god leverans, sushi är aldrig fel:)
    Puss och kram!

    SvaraRadera