Tänkvärt

You never know how strong you are until strong is the only option

tisdag 3 januari 2012

Då var nästa datum bokat

19 januari är det dags för skiktröntgen. Detta innebär inledningsvis att jag ska dricka 1 liter kontrastvätska under 2 h (det är sååå drygt att göra det!),  och sen blir det röntgen. Men jag får väl ta med mig en god bok och fördriva tiden...Förra gången gick det väl iof rätt bra men man blir så kissenödig efter en stund. Hoppas nu att resultatet av undersökningen blir bra.
Igår kväll blev Cecilia så ledsen då hon började tänka på operationen, hon är rädd att något ska gå fel... Tydligen har hon tänkt på det ett tag men inte vågat säga något till mig ifall jag skulle bli ledsen. Lilla stumpan tänker så mycket! Sa till henne att hon måste fråga när det är något hon undrar över, det är ju  inte speciellt bra att hålla sådan tankar inom sig.

Idag har jag åter tagit upp ambitionen att stärka mig fysiskt inför operationen,
först lite magträning i form av uppåtsparkar
 (ligger på rygg och håller i soffan och sparkar upp med benen och låter dem sakta falla neråt), detta följdes av en promenad med Melina i vagnen.
Blåsigt men skönt med frisk luft, Får se vad det bli i morgon...


...fortsättning följer

3 kommentarer:

  1. Måste vara en tuff bit att förklara för barnen på ett bra sätt, men du är nog bra på sånt, din pedagog! Träna på nu så du blir stark till operationen och till Vasan nästa år! Fint foto. Ser inte om det är snö hos er eller inte. Kan ju säga att Agnetha är minst sagt orolig för skidträningen. Hon tänker sig halv-Vasan i år... Hälsa alla. Kram/Mats

    SvaraRadera
  2. Ja inte är det enkelt att förklara något som man själv känner sig nervös inför...men jag gör så gott jag kan. På bilden är det ingen snö men nu har vi det, lite grann i allafall. Förstår Agnetha som har vasan framför sig, är ju roligare att träna när man kan göra det under rätta förhållanden. Kram tillbaka

    SvaraRadera
  3. Vi har äntligen också fått ett tunnt lager snö. Oanvändbart, men snyggt...

    SvaraRadera