Tänkvärt

You never know how strong you are until strong is the only option

onsdag 1 augusti 2012

Önskar jag hade en tallrik med...

...blåbär och mjölk! Det är ju så gott, tittade nyss på några av mina bilder och då dök den här upp och läskade mig!


I stället fick det bli Degestive kex och brie ost. Gott hade också varit sitta på bryggan i Sjösala och ta sig lite "bryggkaffe". Det blir det kanske på fredag då vi ska hämta hem Louize som är där med några kompisar.


Idag har vi släppt Sigge på bete inne hos kalvarna, han gjorde klaret ganska snabbt vem som skulle bestämma. Sen gick de där tillsammans och Sigge var som en i flocken, men framåt kvällen lämnade de honom och fortdatte själva in i nästa hage och dit kommer han inte in, Så jag hämtade hem honom till trädgården igen så han fick äta lite hö. I den andra hagen fick han gå med munkorg, eftersom han inte får äta för mycket färskt gräs då han lätt får fång.

Melina vaknade tidigt idag och hon och jag satte oss i soffan, jag insåg då att jag har det alldeles för mjukt i sängen, behöver helt klart ett fastare stöd bakom ryggen. Vaknar ständigt med ont i ryggen, och till viss del vänjer man sig vid att ha ont, men visst skulle jag hellre slippa det!

Puss och Kram


3 kommentarer:

 1. Mmm nu har du ju gjort mig sugen på blåbär och mjölk också, jag får gå ut och titta hur det är med blåbären här på baksidan. Jag har ju förmånen att ha dem i skogsträdgården. Ha en skön dag i morgon i Sjösala! Kram

  SvaraRadera
 2. Sjösala..bara namnet är som musik...mmm blåbär är gott..och det finns ganska mycket iår..vi har plockat några liter bara på vår lilla sommarhustomt.. Men du det finns att köpa..

  SvaraRadera
 3. Vi hade det bra i sjösala.

  Anna visst finns det att köpa, men det blir ju godast när man plockat själv!

  SvaraRadera