Tänkvärt

You never know how strong you are until strong is the only option

lördag 12 maj 2012

Detta börjar kännas som dansen "Jenka"...

...ett steg fram, ett steg bak och så tre steg fram! Har inte kunnat skriva på några dagar eftersom jag åkte på en kraftig lunginflammation. På måndagen var jag ju på återbesök i Linköping och där tog de ett gäng blodprover där ett av dem var cpr (sänka) den låg på 35, inte så jättehög men indikerade väl ändå att en möjlig infektion fanns i kroppen. På tisdagen låg jag hela dagen och vilade, med Melina röjandens runt mig, märkte hur jag blev sämre och sämre. Jag varken åt eller drack på hela dagen och när övriga familjen kom hem så blev det allt värre. Jag hostade, kräktes och hade sådan huvudvärka och ont i kropppen så tillslut fick det bli ambulans in till Eksjö, detta val gjorde jag eftersom det även började sätta sig på andningen. Det blev en natt på IVA med en sänka på 195, sen dagen efter till medicinsk avd för fortsatt vård. Idag är jag bättre men så trött man kan bli, infektionsvärdet låg idag på 60 så det går åt rätt håll och pencillinet fortsätter jag med i tio dagar.

Nu ska jag läsa saga för Melina som återigen blivit som ett plåster på mig, hon tycker inte alls om när jag försvinner bort så där!
Louize, Cecilia och Jonathan är i Linköping och hälsar på kompisar. Deras mormor skull upp och tävla med sin hund i agility så de åkte upp redan i går.

Puss och Kram

2 kommentarer:

  1. Skönt att du är hemma igen. Här åker vi visst om varandra... Säg till om någon vill åka med på något håll, kompisar eller era barn! Var rädd om dig nu! (precis som om du inte visste det - men ibland behöver man bli påmind)Bamsekramar till dig!

    SvaraRadera
  2. Jag förstår att ni har en tuff resa, du och Melina på olika vis. Frågar är väl hur det blir fler energikickar än energitjuvar....Hoppas solen kommer med värme och ljus, kanske kan du vila ute medan Melina får rasa av sig? Ja, jag vet ju inte men önskar er fler steg framåt:)
    Kramar från Faster

    SvaraRadera