Tänkvärt

You never know how strong you are until strong is the only option

onsdag 16 maj 2012

Om jag ändå kunde få tillbaka lite aptit!

Nu har ja en sådan där gnällperiod igen.
Det är så trist att inte känna någon som helst lust till mat, att äta är så tråkigt! Det hela blir ju inte bättre av jag fortfarande spyr när det bildas för mycket slem i halsen (mindre trevlig samtalsämnen...men sådan är min vardag).
Förra veckan tog jag i så när jag kräktes så måste fått en muskelbristning i ryggen det gör sååå ont! Som om någon har en woododocka och plågar mig med i tid och otid, undrar hur länge det ska hålla på?.

Om någon av er som läser detta har gått igenom samma typ av operation så får du/ni gärna ge er till känna kanske kan vi utbyta erfarenheter och råd.
Tack och lov att jag har en så bra familj och toppenvänner som ständigt stöttar mig, det hjälper mig i rehabiliteringen. En som verkligen ser till att jag håller igång lite mer är Melina, hon håller som bäst på att sluta med blöja vilket förstås leder till mycket spring till toaletten. Å då kan man ju inte sitta  och slöa, jag längtar till sista blöjan är bytt!

Ute är det full grönska och humlorna är i full fart och går igenom blomma efter blomma, och maskrosor finns det gott om.

Oj nu har det hänt något bakom min rygg....
Melina har tömt skåpet med sängkläder och krupit in där själv!
"Jag ska sova här"

Ha en bra dag, jag tror minsann att jag trots allt känner mig lite lättare till sinnet än när jag började detta inlägg, det är verkligen bra att skriva av sig lite frustration.

Puss och Kram

1 kommentar:

  1. Påhittig liten fröken - det är bra! Undra om det inte blir lite hårt att sova i skåpet, men man måste ju så klart testa. Du är väl inte gnällig - man måste få "rasa" av sig ibland, jag tror att det ingår i processen och i vanliga livet också för den delen. Skönt att du mår bättre efter att du skrivit av dig! Fin bild på humlan och den gula rosen. Hoppas ni får några härliga dagar tillsammans nu när det är långledigt! Och du ska se att snart är sista blöjan bytt!! =) Kram

    SvaraRadera