Tänkvärt

You never know how strong you are until strong is the only option

söndag 27 maj 2012

Mors dag

En strålande härlig dag att vakna till. Jag tar inte så allvarligt på detta med mors dag, men visst är det mysigt när barnen pysslar ihop något :)... Louize och Jonathan hade köpte en fin "dubbelnejlika" och skrivit så fina kort. Av Cecilia och Melina fick jag ett halsband, Så tror jag Staffan har varit med på ett hörn för det blev även fem trisslotter så 175:- rikare blev jag dess utom.


På eftermiddagen åkte vi till min mor, där bjöds vi på gott grillat (även om jag inte kunde äta speciellt mycket pga illamåeende). Därefter blev det rabarberpaj och jordgubbar plus att syrran kom med en tårta som hon fått av sina döttrar.
Nu mår jag bättre, och äter lite oftare för att slippa bli riktigt hungrig...lika trist som vanligt med andra ord vad gäller maten.
Så en sista tur i min farmors trädgård, nu är huset sålt och nya ägaren får ta vid när helst hon vill...lite vemodigt men samtidigt härligt att se någon förvalta huset och den härliga trädgården. Hon kommer att få njuta varje vår av fina liljekonvaljer (om hon väljer att behålla den platsen i trädgården förstås)Puss och Kram

2 kommentarer:

  1. Jag tycker som du, det är bra att någon tar över så att det inte bara står och förfaller som så många andra hus och trädgårdar har gjort. Tror säkert att liljekonvaljerna får växa kvar. Snyggt halsband! Och grattis till storvinsten på triss!

    SvaraRadera
  2. Christina Husdahl28 maj 2012 10:21

    Mmm, liljekonvalj! Vackra och pappas favorit.

    SvaraRadera