Tänkvärt

You never know how strong you are until strong is the only option

fredag 27 april 2012

Nu är sonden borta

Så var äntligen sista synliga slangen borttagen. Ringden in till kirurgavd. idag, och efter några turer i telefon kom de fram till att jag skulle komma in idag. Riktigt bra eftersom det har börjat lukta lite illa från infarten och stygnen hade blivit lite irriterade. SJälv hade jag inte känt lukten det var Staffan som undrade om det var något jag tvättat med som luktade. Tyvärr försvann inte lukten direkt, men ingången måste väl läka ihop innan det blir helt ok. Känns lite märkligt att det sluter sig så snabbt, knappt jag vågade äta efteråt, men det ska vara fritt fram. Att dra ut slangen från tarmen kändes inte speciellt mycket, det liksom slingrade sig lite inne i kroppen och det gick smidigt. Det var bara stygnen som sved lite när hon skar av tråden, men det ser fint ut nu och äntligen gör det inte ont när jag hostar.

Sen blev det en tur in till Nässjö för att hämta tjejerna och de ville ta en tur på Nässjös nya begivenhet...HM. Herregud vad folk! Louize hittade kläder som hon ville ha men kön till omklädningsrummet var ju hur lång som helst så hon gav upp det. Det lugnar sig nog om några dagar.

Nu långledigt för hela familjen

Puss och Kram

2 kommentarer:

 1. Nu vill det till att du stoppar i dig ordentligt med mat! Du vet alla kalorier räknas.... Härligt att den är borta, jag glädjs med dig! Kram

  SvaraRadera
 2. Blir så glad när jag läser om dina framsteg! Du är strong och envis! Det är bra.
  Dina vårbilder är så fina och fångar verkligen det stora i det lilla i allt det stora.
  Var rädd om dig och så hoppas jag vi kan få till en träff någon dag.
  Kram Kerstin

  SvaraRadera